fbpx
Футбольний клуб "Нива" Вінниця
18 Грудня, 2019, 8:33

“Нива” визначиться з новим тренером до кінця року

Керівництво клубу вибирає між двома кандидатами.

Після відставки Колінса Нгахи вінницький клуб залишається без головного тренера. Втім, як повідомив нашому сайту в.о. президента ФК Нива Вадим Кудіяров, упродовж найближчих двох тижнів точно стане відомо, хто очолить команду, яка наразі йде дев’ятою в Групі «А» Другої ліги.

– Це буде досить відомий фахівець, який, думаю, добре відомий в вінницькому футболі, – розповів SportArena.com Вадим Ігоревич. – Наразі наш пошук звужено до всього двох кандидатур. Після всіх переговорів і консультацій ми визначимося, хто саме готовий взяти команду під наші фінансові можливості. До кінця року маємо вирішити це питання.

Разом із тим, клуб готується до серйозної реорганізації.

– Як ви знаєте, в складі Ниви стає все більше вихованців місцевого футболу. До того ж, ми співпрацюємо з трьома провідними дитячо-юнацькими спортивними школами Вінницької області. Вперше змогли зібрати на базі клубу збірну області з перспективних гравців, яких заявили у Першість U-19, і там наразі наша клубна юнацька команда лідирує. Зважаючи на це, ми обрали особливий вектор розвитку Ниви. Результат у Другій лізі нас наразі не цікавить, ми прагнемо побільше вихованців місцевого футболу вивести на всеукраїнський рівень, щоб дати їм шанс стати професіональними футболістами.

Саме тому ми будемо ініціювати питання перед депутатами обласної ради щодо переформатування нашого футбольного клубу в комунальне підприємство. Наразі є певні фінансові та організаційні питання, ми ще не маємо тієї стабільності та заможності, щоб боротися за найвищі місця у Другій лізі. Але є впевненість: якщо ми не втратимо ось це наше обдароване покоління, якщо, завдяки створенню комунального підприємства, забезпечимо стабільний розвиток футбольного клубу, то підемо правильним шляхом і невдовзі вже зможемо дорости до серйозних завдань, – вважає Вадим Кудіяров.

Ярослав Смілянський, Sport Arena

Прес-центр:

Питання до керівництва клубу