fbpx
Футбольний клуб "Нива" Вінниця
5 Вересня, 2020, 8:43

Знайомтеся: наш наступний суперник “Волинь-2”

Цього сезону Луцьк буде подвійно представлений у чемпіонаті України – у групі А Другої ліги змагатимуться хлопці з «Волині-2», які матимуть шанс у випадку успішних виступів проявити себе і в Першій лізі. Отож, дозвольте представити – «Волинь-2».

Тренери

Старшим тренером «Волині-2» призначено Альберта Шахова – добре знайомого місцевій публіці колишнього футболіста луцької команди, а також багаторічного тренера різних команд «Хрестоносців» – від дитячих і до основної. Слід відзначити, що левова частка гравців «Волині-2» не так давно працювала під керівництвом Альберта Гергійовича, граючи за команду «Волинь-U19»: за підсумками позаминулого сезону в юнацькій УПЛ ці хлопці посіли досить високе четверте місце. Ну а ще одним тренером «Волині-2» є Володимир Марчук – не менш відомий в минулому наш футболіст, який також чимало років пропрацював у клубі після завершення кар’єри, а протягом останніх двох сезонів працював тренером воротарів у «Волині» та «Волині U-19»

Гравці

В основному «Волинь-2» складатиметься із талановитої волинської молоді, яка тепер має шанс проявити себе не в юнацьких та молодіжних змаганнях, а в більш дорослих «зарубах» чемпіонату України серед дуже цікавих суперників. Загалом, склад «Волині-2» виглядає наступним чином:

Воротарі: 1. Владислав Леванідов, 73. Святослав Барасюк, 78. Арсеній Коркодим, 79. Владислав Савченко

Захисники: 6. Максим Войтіховський, 36. Владислав Кристін,37. Дмитро Максимчук, 45. Максим Сасовський, 47. Владислав Мороз, 52. Віталій Полюга, 58. Ігор Грицюк

Півзахисники: 16. Артур Рябов, 24. Дмитро Янчук, 26. Олександр Мартинюк, 34. Олександр Климець, 35. Станіслав Кристін, 38. Владислав Кузнєчиков, 39. Назарій Кузьмич, 40. Вадим Лучка, 48. Микола Миронюк, 50. Вадим Ольхович, 59. Тарас Завадович, 62. Володимир Шевчук, 98. Андрій Ляшенко.

Нападники: 17. Богдан Кобзар, 23. Назарій Богомаз, 43. Денис Теслюк, 51. Василь Пасічняк, 60. Дмитро Уманець, 61. Олександр Чернов.

Як можна помітити виділених жирним шрифтом гравців, в заявці нашої «Волині-2» є також чимало футболістів, які, по суті, працюють та тренуються з першою командою, однак в будь-який момент зможуть допомогти партнерам по команді й у Другій лізі чемпіонату України. Разом з тим, як казав головний тренер «Волині» Василь Сачко у розмові з клубною прес-службою, він розраховує на кожного із цих молодих хлопців з «Волині-2», тож мета потрапити до основного складу «Хрестоносців» буде для підопічних Альберта Шахова додатковою супермотивацією!

З ким? Де? Коли?

У першому турі «Волинь-2» зіграє домашній поєдинок проти вінницької «Ниви». Матч відбудеться на стадіоні «Підшипник» у неділю, 6 вересня, та розпочнеться о 16:00. Гра першого туру пройде без глядачів, однак не пропустіть пряму трансляцію поєдинку на нашому клубному Youtube-каналі! Анонс матчу і посилання на стрім з «Підшипника» ловіть за день до гри! А «Волині-2» скажемо «ні пуху» та побажаємо хорошого сезону!

Джерело: fcvolyn.net

Прес-центр:

Питання до керівництва клубу